SADIKBEY İLKOKULU

Okulumuzun adı köyümüzün adından gelmektedir. Okulumuza adını veren Sadıkbey birinci dünya savaşında uçak pilotu olarak görev yaparken şehit olmuştur ve adını bu kişiden almıştır.Köyümüzde ilk okul 1930 yılında yapılmıştır.Toplam 3 derslikten ibaret olan bu binaya sonra 2 derslikte ilave edilmiştir. 1970 yılında yeni bir okul yapılarak hizmete girmiştir. Bu binada 4 derslikle eğitim öğretim yapılmıştır.1999 yılında ikinci bir bina yapılarak 2000 yılında eğitim öğretime açılmıştır.Bu binada da toplam 5 derslik bulunmaktadır.2015 yılında Sadıkbey Ortaokulu ve Sadıkbey İmam Hatip Ortaokulu okulumuzdan ayrılarak yeni yapılan binalarına taşınmışlardır.İlkokul bünyesinde eğitim öğretime devam edilmektedir.

2023/2024 Eğitim Öğretim yılında ek binamıza yıkım kararı alınıp boşaltılmıştır.

Eğitim öğretim tek binada Sabahçı- Öğlenci olarak yapılmaktadır.

Eğitim öğretim 07:40 - 18:20 saatleri arasında ikili olarak yapılmaktadır.